Over Euro Meat Oss

Euro Meat Oss is sinds 1966 actief als traditioneel horecaslager

Het verleden:

Op de Nederlands markt waren wij een van de eerste producenten van gemak producten zoals schnitzels waardoor u bij ons een ruim aanbod aan convenience food zult vinden. Mede door de overname van diverse bedrijven is ons assortiment steeds verder uitgebreid.

Het heden:

Vers vlees van horeca kwaliteit speciaal gesneden op maat door onze vakslagers. Wij werken vanuit moderne productielocatie. Uiteraard werken wij altijd volgens de  laatste eisen op gebied van milieu en hygiëne. Wij produceren voor u op maat: maken zelf onze spiesen, kruiden onze hamburgers en portioneren onze biefstukken.

Naast vleesproducten hebben we ook vis, schaaldieren, kruiden, dranken, kamado’s, vleeswaren, vega en convenience food! Wij werken met vaste leveranciers en productiepartners over de gehele wereld.

Deze producten worden dagelijks vers uitgeleverd en indien gewenst helpt onze chauffeur u met het opbergen hiervan. Door de ruime keuze aan producten hebt u slechts te maken met 1 stop en 1 factuur. Dat scheelt u ook weer in tijd en kosten. De leveringen vinden plaats met ons eigen vervoer en onze eigen chauffeurs. U kunt altijd met ons overleggen over de dag en het tijdstip van levering.

Maakt u gebruik van onze bestel app dan heeft u het voordeel dat u uw bestelling dag en nacht aan ons door kunt geven, op een tijdstip dat u schikt!

Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan  voor u klaar indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken bij u op locatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons. Wij geven u graag een rondleiding.

Natuurlijk kunt u ook zonder afspraak onze winkel/showroom; Food Loods Oss, binnen lopen. Deze bevindt zich naast ons pand aan de Angelenweg in Oss.

De toekomst:

Als professioneel horeca ondernemer heeft u belang bij een betrouwbare en dynamische partner. Iemand met verstand van het product, kwaliteit, toepassingsmogelijkheden en ondernemen. Het inzicht in veranderende marktsituaties maakt het verschil, en bepalen uw succes.

Wij zijn een dynamisch bedrijf. We zijn en blijven altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Wij anticiperen op wat komen gaat en schromen niet om moeilijke keuzes te maken om ervoor te zorgen dat wij blijven groeien en ontwikkelen in de economie van vandaag.

Ondernemen is risico nemen en daar zijn wij niet bang voor!

Wij zijn ras ondernemers van huis uit en vinden het dan ook geweldig om iedere dag weer samen met u de uitdaging aan te mogen gaan!

Duurzaam ondernemen

Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om te verduurzamen. In 2015 waren wij de eerste ondernemer in de regio met een koelwagen op zonnepanelen. Sinds 2021 ligt het dak van Euromeat Oss ook vol met 600 zonnepanelen. Hierdoor zijn we volledig zelfvoorzienend.

Voor ons heeft duurzaamheid altijd bovenaan de agenda gestaan. Toen we ons pand tien jaar geleden bouwden, stonden we al uitgebreid stil bij de toekomst. “Het is zinloos om te investeren in middelen die op korte termijn alweer vergane glorie zijn. Je kunt je veel beter richten op échte innovaties.”

Een goed voorbeeld hiervan is het verwarmingssystemen in zijn bedrijf. Die draaien deels op de koelmotor van de vriezer. “Eigenlijk bestond zo’n systeem tien jaar geleden nog helemaal niet”, aldus Ronnie. “Maar ik wist dat het technisch mogelijk was. En dus heb ik het gewoon laten maken.

Sinds 2019 hebben wij een MVO verklaring; ons bedrijf voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming.

Advies op maat

Benieuwd of we naar úw wens kunnen leveren?
Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs of bestel direct online.